3 dagar

Fredag
Ibland är man bara lite för trött... i fredags på väg till jobbet satt jag i bilen och tänkte på Hisan. Innan jag visste ordet av hade jag kört fel i rondellen och var på väg ut mot stallet i stället för ut på motorvägen mot Malmö. Det är nog inte så dumt att åka buss ibland måste jag säga.
 Avdelningsridningsträning var inplanerat sent på kvällen. Det är verkligen inte min favoritsyssla en fredagskväll måste jag säga.
Hisan lastade sig själv vis stallet och det kändes riktigt bra. Jag har en känsla av att det mesta kommer att lösa sig under 2009 och det känns väldigt bra.
Själva träningen gick hyfsat. Hisan var lite busig och såg till att skutta iväg ett par gånger bara för att liva upp stämningen lite. Vi testade även att rida LA programmet med skänkelvikningar, förvändgalopp och bakdelsvändningar. Den förvända galoppen var superjobbig enligt Hisan och skall övas på i veckan allt annat var super. Vi var inte hemma förrän vid 23. På tok för sent om jag skall vara ärlig.

Lördag
Jag har en tendens att alltid boka in för mycket på helgerna. Så även denna veckan.
Jag började ute hos Annette med mockning och annat stalljobb. Två utav hennes hästar blev också insuttna av hennes stalltjej. Det var trevligt att vara ute hos Lena, jag har ju inte hunnit med henne på hela arbetsveckan.

Därefter blev det en tur in till Jägersro. Sir Remington var fortsatt mjuk och fin trots att han hade gått ett snabbare jobb. Det var trevligt. Han var dessutom mindre kaxig och flyttade sig åt båda håll. På tisdag blir det kval för hans del och då skall jag in till Jägers och titta.
Den lille röde blev tömkörd. Jag höll till i padocken och han skötte sig bra och gjorde snygga volter. Han tar sig och blir bättre och bättre för varje gång nu.

Slutligen for jag ut till Hisan för att byta hans box och ta en tur ut i sällskap med Hardy. Att ha bädd i boxen är trevligt ända tills man skall ta ut den måste jag meddela. Tungt och eländigt är det när den skall ut. I nya boxen har Hisan ett egen fönster som han kan titta ut genom. Jag hoppas att han kommer att tycka att det är lika mysigt som jag tycker att det ser ut. Han verkade finna sig till ro i alla fall. Uteritten gick bra om en i maklig fart. Det var inte helt optimalt underlag och lite småhalt överallt.

Söndag
Lite lugnare planering idag... bara två stall att fixa i,

Jag började hos Hisan som fick en liten tur i Skrylle... vi kände oss båda lite småsömninga kändes det som eller så var det min sömnighet som smittade av sig på Hisan. Han skötte i sig i vilket fall utmärkt.

Hos Lena blev det först laserbehandling och sedan lite mys. Jessica var med ut och hälsade på och hjälpte till.
Det är kul att se hur hon förbättras hela tiden. Annette säger att hon springer mer och mer i hagen nu. Det är ju possitivt att hon väljer att göra det självmant så länge det håller sig i rimliga nivåer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0