Fredagsträning

Efter en minst sagt händelserik dag på jobbet och en natts dålig sömn innan dess (Jag låg och funderade ut hur jag skulle säga upp lägenheten med diverse förbehåll och hur det skulle formuleras. Jag tror att jag har drabbats av någon form av arbetsskada här.) var jag minst sagt retlig på avdelningsridningsträningen. I morgon bitti kommer därför hingstarna inne på Jägers strykas från schemat till förmån för  sovmorgon och en förhoppningsvis trevligare Ullis.
Träningen gick sådär... inte för att Hisan skötte sig för det gjorde han med bravur denna gången. Han skyggade inte för någon annan häst och gorde allt han skulle. Dock blev han lite sur när jag fick gasa och bromsa för att försöka hålla mig på rätt plats hela tiden. Min motpart sakade hela tiden efter och hur jag än red kom vi fel tycktes det som. Efter lite tjurigt gnäll från mig hamnade vi till slut rätt.

När jag kom tillbaka till stallet hade Hisans box mockat sig själv. Helt underbart... tror ni att man kan dressera den till att göra det varje dag? Jag skojar bara... men det var väl uppskattat och den som förbarmade sig över skiten i boxen skall ha ett stort tack.

För övrigt bestämde sig elen i släpet att fungera idag vilket också var väldit trevligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0