I blåsväder

Nu tyckte jag allt att jag fick till en riktigt fyndig rubrik. Det blåser något så in i norden här nere just nu. Man får helt enkelt vara glad att man inte har blåst bort.

Efter jobbet lev det en tur till Jägers. Jag hade förväntat mig att möta en helstel Sir Remington efter tisdagens kval men jag blev possitivt överaskad. Han var rejält stel i bogarna men inte alls som jag hade trott. Det blev ridning med mycket ställning och böjning i en longeringsvolt. Han svarade fint på min hjälper. Uffe hade skott honom med päronskor och sulor och dessutom lindat honom fram. Vi tog det därför mycket lugnt och koncentrerade oss på uppmjukning i skritt.

Igår blev ju släpet helt mörkt så jag åkte ut till Rusthållaregården en sväng trots att jag inte skulle, Jessica skulle rida Hisan idag. Bara för att fixa med elen. Jag stog länge och väl i mörkret och pulade med kontakten. Efter mycket om och men fick jag den att funka lite bättre än innan och lamporna lyste när jag for därifrån. Jag hittade en vit lampa nertill bak som hade en trasig sladd. Kan det vara ett backlyse montro.. lite knivigt att lägga i backen och springa bak och kolla om den fungerade utan att bilen protesterar med motorstopp bara när man är själv. Jag får ha medhjälpare till att kolla. Och så får jag fixa till den trasiga sladdbiten idagsljus i helgen helt enkelt.

Jag hann även ut till lilla prinsessan Lena. Hon är så rysligt söt i sina rosa lindor och fluffiga nosludd på den ljusblå grimman... (japp, jag är nog ganska galen...) Till helgen skall hon tömköras i skritt och för hoppningsvis påbörja uppbyggnad av sig själv så att hon får tillfreställande muskler för att kunna fungera normalt.

Idag har Fredrik och jag varit och tittat på ny lägehet föresten... det var mest för skoj skull så vi får se hur det blir, men det var i vart fall spännande och jag skulle inte ha något emot att flytta.

Kommentarer
Postat av: Christerdotter

Vad spännande med lägenheten=) Om det blir något.Lycka till=)

2009-03-06 @ 23:17:41
URL: http://christerdotters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0