Måndag igen...

Jag fick en ny tillfällig uppgift på jobbet. Det var att ta alla besiktningar av lägenheter detta månadsskifte. Ni anar inte vad folk har bakom spisen i köket säger jag bara... och om det är någonstanns som man tittar extra på en besiktning så är det väl där?


Hisan fick ett pass i padocken och vi övade förvändgalopp. Jobbigt sa Hisan som försökt komma undan genom att försöka sakta av eller protestera med snygga brallar. Han kom inte undan och utförde tillslut fin förvändgalopp på böjt spår. Han jobbade för övrigt riktigt bra och jag är nöjd med honom.

Idag slipper han dock mig eftersom jag tänkte titta på när Sir Remington kvalar inne på Jägers och Jessica får hitta på något kul med honom i stället.


Lena fick också lite pyssel. Nu när det börjar bli lite ljusare och hon har blivit bättre skall vi gå lite i backen för att försöka stärka hennes bakdel lite. Hon skall ju inte träna regelrätt men i och med att hon har problem med patellan så bör hon nog skritta vid hand i alla fall för att stärka upp sig lite. Det kan hon ha nytta av sedan när hon får större mage också. Eventuellt så kanske hon skulle kunna skritta i vagn eller tömköras för bättre effekt. Ridining är i alla fall rent uteslutet. Jag väntar i vart fall på fastare underlag med mindre väta innan jag kommer att göra något allvarligare än att promenixa vid hand. Detta är än så länge lösrykta planer och idéer och jag skall fundera igenom det innan jag utsätter henne för något i onödan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0