Nedrans lampor

Idag var det dax för hoppträning igen. De dumma lamporna på släpet vägrade att lysa på hela vägen till Flyinge och på hela vägen tillbaka. Lagom till när jag skulle parkera släpet bestämde de sig för att kunna lysa lite i alla fall. Man skulle nog kunna säga att jag har någon form av elfel någonstanns på det va? Mög!

Nu över till något roligare. Hoppningen.
Det var Jan Jönsson som höll i träningen idag. Vi hoppade trånga kombinationer med två spång och fem språng mellan. Detta var super svårt. I och med att Hisan inte har bjudit ordentligt på ett tag måste jag sätta rejält tryck i honom... gissa om korta distanser vollar oss en del problem i de lägena. Vi kom över och Hisan tyckte att det var superkul att hoppa idag. Därefter hoppade vi en oxer med bommar två språng bakom och framför och ytterligare en linje utan relaterat avstånd. Mot slutet av träningen låg hindren på mellan 1.10 och 1.20.
Det börjar verkligen lossna nu med hoppningen. Det känns jättebra och jag bli hela tiden modigare. Om jag är modig smittar det av sig... det omvända gäller ju också förstås men nu fokuserar vi på possitiv. Det känns i magen att det mesta kommer att lösa sig under det innevarande året och jag håller fast vid det.

För övrigt kom "hingstkontraktet" idag så nu är det snart bokat på riktigt... och då skall jag börja spara på allvar.

I morgon blir det fullt ös igen. Jägers, Lena... Hisan och så packning och så våfflor en dag för sent.

Kommentarer
Postat av: Djurjouren

Hej!!!!!Träffade Uffe är här på Grand Canaria och vi var ute och åt idag och pratade en massa skit. Passade på att visa honom din blogg och han tyckte att det var kul att läsa. Hör av dig till honom när du ridit Sir Remington för han är nyfiken som faaan. Kram.

Ps: Var ska du flytta och varför?

2009-03-25 @ 22:34:40
URL: http://www.djurjouren.se
Postat av: Ullis

Jag skall flytta två hus bort och bara för att vi skall få en större lägenhet. ;)

2009-03-26 @ 07:16:22
Postat av: Djurjouren

Ah. vad mysigt for er.

2009-03-26 @ 22:36:07
URL: http://www.djurjouren.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0