Raggsockor

Jag hade lagt av mina i söndags med hopp om att våren verkligen hade kommit... det blev kalt om fossingarna kan jag meddela. Hisan tycker fortfarande att raggsockor springer konstigt. I vart fall om de kommer mot en i en rasande fart med ett ben i marken hela tiden... bäst att lägga sina på ryggen och fly säger Hisan.

Om man är två stycken i padocken varav en bara är två äpplen hög... varför känns det då som om man bara är i vägen för varandra hela tiden?

Jag är en notorisk "man-tittare" när jag rider, men än har jag inte krockat med någon... inte heller har hästen försvunnit under mig, det måste bero på att jag har sådan sten koll på var han är hela tiden när jag rider... Jag har kanske lärt mig att ha ågon form av inbyggd radar som håller lite koll på övriga... så var in fallet på min padockpartner idag.

Alltså, det är sjukt frustrerande att inte kunna rida ordentligt när man nu är upplaggd för det men det bara gick inte. Den lille var överallt på min volt hela tiden trots att ridbanan är stor och jag bara höll mig i ena sidan. Dessutom hade människan stängt för ingången till padocken så jag fick hoppa av och öppna. Vad skall de vara bra för om man nu sitter på hästen och inte släpper den lös. Jag är nog grymt trött för jag är väldigt irriterad på meningslösa saker.

Förövrigt var det snöstorm i morse... sedan var det vår och sol... sedan snö igen idag. Det måste vara därför...

Jag har packat 2,5 flyttlådor nu. Det tar sig.

Låter jag splittrad? Inte ett dugg... eller... typ

I morgon blir det hoppträning, det vill säga "riktig" träning för min kära Hisan inget med i padocken med småhästar ivägen.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, aningen splittrad ;)

2009-03-25 @ 20:31:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0