Ytterligare en helg till handlingarna

Jag börjar se ett möster här. Jag hinner aldrig skriva ordentligt i bloggen på helgen...

Lördag
Morgonen startade ute hos Hisan med en skön ridtur förbi blodhundarna. Hisan skötte sig kanon, han var pigg men vi hade det mycket trevligt. För min del spelar det inte så mycket roll om han är pigg och tacktar bara han inte brallar... och det gjorde han inte. På vägen hel längs den gamla banvllen fick han sträcka ut lite.

Därefter tog jag ocks strippade släpet på inredning och for till Annette. Vi skulle hämta balar hos Jan. Efter sedvanligt stök med att baxa in dem i diverse släp och bussar fick vi med oss hela 8 balar.
Hos Jan hälsade jag på fina Karin som är kvar själv. Hon känner sig väldigt ensam och var mycket mer kontaktsökande än hon någonsin varit tidigare. Hon fick så mycket klappar och kramar som hon accepterade.
Jan föjde med med balarna och hälsade på Lena.

På kvällen var det bal på AF-borgen på schemat. Det var storaste kroppkakan och det var en lång sittning. Tyvärr var det kanske det sämsta toastmaster som jag har varit med om som höll i kvällen. Det var verkligen dåligt tempo. Vi hade väldigt trevlit sällskap till borde så det vägde mer än väl upp "sångkakans" tillkortakommande.

Söndag
Efter en lugn morgon och en del återhämtande efter gårdagskvällen åkte jag ut till Annettes. Boxarna mockades och Lena klappades om. Släpet hade blivit kvar där över natten så det fick köras tillbaka till sin rätta plats.

Hisan hade det livat i hagen när jag kom. Han hade fått med sig Hardy på leken "springa-tvärstoppa-rulla sig". Denna lek uppskattades inte så mycket av mig då det var ett rejält lerigt djur jag fick in från hagen inför ridturen. Det blev ett pass i padocken och jag måste erkänna att jag verkligen inte var på topp idag. Rent ridmässigt från min sida var det därför ganska mediokert. Hisan kompenserade det hela en del men det blev inte riktigt samma kvallité på ridningen som i fredags. Man kan inte alltid vara på topp.

I morgon blir det vila för Hisans del eftersom Fredrik och jag firar årsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0