Gentlemannadagen

Vilket namn på en fest på Jägers... men så är det och ett himla holabaloo också. Som vanligt hade jag tackat ja till att dela ut program. En av dem tyckte i och för sig att jag skulle hoppa på ett heldagsjobb med at sälja lotter på tivolit... men den gubben gick inte för jag skulle ju stråla samman med ett helt gäng vänner för att titta på loppen och spela lite. Är man ledig från jobb så är man lixom.

Före festligheterna hann jag med att rida den goa Sir Remington och ta en tur på Tysken.

Sir var lika fin som vanligt. Han joggade ledigt på slingan före vi gick in i gropen för att jobba lite mer ordentligt. Så smidig han har blivit den Svarta Hingsten. Det har ju gått fort fram dessutom.

Tysken har en liten tendens att spänna sig och att böja snyggt på halsen utan att jobba med ryggen. Jag jobbar just nu på att få honom att slappna av och komma till ordentligt jobb vilket inte är så lätt. Vi höll till i gropen idag och det märkets tydligt att höger sida är den stelaste men han har redan blivit mycket mjukare i den med hjälp av massagen så det går åt rätt håll. Kommer han bara att slappna av lite mer så kommer han att vara mycket mer påverkbar där också. Sir Remington var heller inte med på allt från början så det är inget konstigt att allt inte alltid funkar direkt med denne fine Tysken heller. Vi jobbar på så skall det nog bli bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0