Hisan är packad!

Igår fick han ju boxen inredd med en bar så vad kan man annars vänta sig?

Jag har packat alla Hisans saker och höet är instoppat och klart i släpet. Jag har ng glömt hundra små tingestar och tagit med en herrans massa onödigt... så blir det ofta.

Någon gång mitt på dagen på jobbet slog träningsverken från gårdagens ritt till med buller och bång. Lite tokigt att den lät vänta på sig så länge men ändå.

Träningsvärken gjorde sig väl påmind under dagens ritt. Sitsen blev därefter. Tydligen använder jag mina ryggmuskler mer än jag tror... japp.
Efter lite protester från Hisan (jag trodde faktiskt att protesterna skulle vara över från honom) så lossnade det rejält. Det som vollade protesterna var högeröppnan då det gicks emot något fruktasvärt. Jag har en stark känsla av att det som han går emot här är det som har skapat probelmen i vänsterbogen... eller också blandar jag ihop, det är ju trots allt ganska sent nu.
I vart fall blev resultatet bra och jag tyckte att jag fick ihop honom väl.

Hisan blev skodd tidigare idag... vilket verkligen inte var en dag för sent. Allt klart och i ordning inför avfärd.

Dessutom hann jag med att krama om Lena inför resan och hjälpa till lite med staketbygge. Det går tydligen att pressa in en hel del på de ynka få timmarna efter jobbet...


Kommentarer
Postat av: Christerdotter

Haha! Ja, den rubriken var klockren Skrattar

2009-06-02 @ 21:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0