I stället för fredagsmys

Dagens ridtur blev långt i från mysig. Jag bestämde mig för att sätta mer press på Hisan.
Till en början vara han bara fruktansvärt okoncentrerad. Det har jag inte så mycket synpunkter på, han har ju vilat. På hemvägen blev han först springig för att sedan bli rent ut sagt bångstyrig på gränsen till TILT. Jag har dock ingen aning om vad som triggade honom denna gången... vi skrittade lixom. Eller jag tyckte att vi skulle skritta, Hisan körde alla möjliga andra varianter åt alla möjliga håll förutom skritt rakt fram då.

Jag är lite böjd att tro att han fakiskt är rätt störd av något i bog eller något liknade. Jag har inte aldrig varit med om att han har betett sig så här stolligt tidigare i sådan här utsträckning.

Mina olika teorier är: för mycket energi som inte får utlopp i hagen. Eller att han har något som behöver lossas (eller det vet jag att han har, det har bara inte haft en sådan här effekt på honom tidigare om det nu enbart är detta som gör det).

Jag tycker ju i och för sig att han borde konstra lite från början också om det nu är något som gör ont. Nu är han ju varm i kroppen när han börjar hitta på saker.

Jag hoppas bara att det inte är några tornutskott eller något sådant elakt som spökar. Jag får lite flashbacks från Skaune och hans beteende.

Massör kommer på måndag så då kanske vi blir lite klokare i alla fall. Min plan är att se till att han bli genomgången mer kontinuerligt framöver. Jag gjode ju det innan men jag kommer inte riktigt ihåg varför jag slutade med det... dumt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0