Vila

Hisan visar tydligare och tydligare att medicin inte är något han vill ha. Han verkligen kniper med läpparna och försöker föjäves att hålla huvudet utanför räckvidd. Det är inte lätt att vara liten häst som ingen vill förstå när man ändå berättar vad man vill hela tiden. Halva behandlingen är genomför nu så det går inte för sig att slippa än.

I övrigt är det vila som gäller för herr'n just nu. Det kan ju vara så bra att vi tar vår "sommar vila" nu så kan vi ha roligt hela sommaren sedan. Vädret är ju fortsatt fint och gräset är ju kraftigt så han borde hålla sig.

Detta blir ju inga jätteroliga bloggrapporter men så är det ibland. Bölden har gått ner massor i storlek men är fortfarande "stor" om man säger så. Men det är ju 5 sprutor Hippotrim kvar innan det skall vara klart.

Malin och jag var ute och red på Dina och Morgan på fältet. Trots att jag satt i den där galoppsadeln med halvbom och dinglande ben (korta, korta läder i skritt är ingen höjdare) verkade madammen tycka att det var riktigt kul att skritta fint på fältet och göra krumelurer efter bästa förmåga. Det är kul med ambitiösa hästar.

Lena är borta på "hotel" ett par dagar. Jag hittade henne i boxen mitt emot Broddas avelshingst med mulen upptryck mellan gallret snusandes...



I morgon kommer hennes "hingst" med posten och så får hon stanna ytterligare en natt för efterkoll innan jag tar hem henne.


Kommentarer
Postat av: Christerdotter

Spännande! =) (Med Lena alltså, inte Hisans vila... eller det kan ju spännande det med i och för sig...??)

2009-05-05 @ 23:27:19
URL: http://christerdotters.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0