Söndag och fullt schema

Söndagar är bra dagar att göra allt som man inte hinner de andra dagarna... eller typ.

I vart fall var det dax för Sir Remington idag på förmiddagen. Vi begav oss ut från stallet och faktiskt verkar det som om brallen i fredags räckte för att lugna den svarta. Han stannade någon gång när han kom ut därefter var han lugn. Vi skrittade först ut på slingan och sedan gick vi in på volten och körde de gamla övningarna. Han svarade fint men satt lite fast i högerbogen. Det gick att få honom att utföra rörelserna som jag bad om men det var lite motigt tyckte han.

Därefter bar det av till Lena. Planen var att tömköra men hon var så lugn idag att jag utan bekymmer fick på henne vagnen. Med Annettes hjälp kom vi dessutom ur stallet helt lugnt utan bekymmer. Jag tror faktiskt aldrig att jag har sett henne gå så lugnt ur stallet med vagn någonsinn. Superduktigt av min sköna Lena. Vi kom ut ur stallet, jag vände henne höger uppe i backen och sedan vänster och så åkte vi tillbaka till stallet. Bra uppförande skall premieras så Lena fick massvis av beröm.
Annettes granne som nu har börjat med trav och som har varit på samma tränarkurs som mig kom förbi när jag var i full färd att sela på. De måste verkligen tro att jag inte har alla hästar hemma... varför träna ett dräktigt sto lixom... Jag är nog lite galen ändå. ;)

Efter Lena var det slutligen Hisans tur. Efter gårdagens jaktritt hade jag planerat in en lugn tur. Det blev en skrittrunda med hela stallet. Hisan skötte sig super som han nar gjort på sistonne och fick skritta på med långa kliv på lång tygel.
I morgon blir det mer allvar för hans del. Det blir markarbete på Flyinge för Piia/Fredrik.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0