En sådan dag

Det blev uteritt för Hisan idag. Jag testade att rida i den "avlånga" skogen. De hade faktiskt skrapat av vägen där så den mesta av leran var borta.

Det går en väg över en gård där när man kommer ut och det har väl varit lite si och så med om man får rida där. Ridvägen går över gården enligt kartorna men det finns ju folk som har åsikter ändå.
När vi närmade oss gården såg jag att det låg två stockar över vägen. De var inte på något sätt svåra att ta sig över med det kan ju vara så att de har "lagts" där för att man inte skall komma fram med häst också.

I vart fall är det inte en bra idé att rida där igen förrän marken har torkat upp annars kommer det att bli en stig in till gården som folket där nog inte kommer att gilla.

Vi tog oss hem via grusvägarna som faktiskt hade tillräkligt mycket gräskant för att kunna galoppera.

Hisans uppförande var bra utom i början. Skrymslan blev ledd en runda och när Hisan och hon skulle ta olika vägar ville herr Hisan inte alls. Tillslut blev han tvugen men han glömde inte var de skildes åt. På hemvägen ropade han efter henne flera gånger där.
Helt nöjd med att han har blivit så bunden till henne är jag väl inte men jag vet inte vad jag skall göra åt det. Hoppas att det är övergående.

Sedan blev det muggtvätt för Lenas del. Det går åt rätt håll men det är flera dagar kvar innan det har försvunnit. Mer av den äckligt gröna Vegebomsalvan är beställd för nu är först burken slut. Den är bra till mycket nämligen.

I morgon blir det licenslöp inne på Jägers med Karin. Äntligen skall jag få köra de förbaskade löpen som behövs i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0