Hisan i pyamas

Dax att ha ett modeblogg inlägg tror jag. Nya kläder är införskaffade.

Till Hisan blev det en förstklassig pyamas.Lena fick i stället en tuftare och tåligare outfit i vacker lila.Katten däremot har inte fått kläder. Det är illa nog om han behöver ha koppel eller halsband på om du frågar honom.Så nu till dagens ridning.

I padocklampornas sken försökte vi oss på lite hoppdressyr. Eller vad man nu kan kalla det när man rider på marken i hoppsadeln och försöker sig på diverse dressyrövningar.
Jag tyckte dock att vi lyckades riktigt bra idag.
Jag började med att flytta bakdel och framdel. Sedan ick vi över till böjövningar för att avsluta med tempoväxlingar och övergångar.
Det kändes i vart fall super för det mesta och Hisan var superpigg. Dock kom vissa protseter som resulterade i en nersparkad slana på padockstaketet. När skall han lära sig?

Jag har ju lagt om foderstaten till mindre protein, det vill säga en mer normal mängd för vuxen häst, och mer energi... Det är nog bidragande till att han nu är bra mycket piggare... han har heller inte kvar några fodergallor i benen. Men jag tycker att han var snyggare i överlinjen tidigare... Jag undrar vad det är i höet han får nu... hade jag vetat hade det kanske gått att justera lättare... som det är nu gissar jag bara... fast kanske mer protein ändå? Äsch...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0