Flytt

Igår gick stora flyttlasset för Hisan. Kvar blev endast tre saker som jag inte kunde få ner från loftet själv. De skall flyttas idag när jag kan få bärhjälp.
Riktigt var alla saker kommer ifrån begriper jag inte... så mycket tycker jag inte att jag har... ;)
Allt inklusive Hisan fick plats i ett lass i varje fall.

Hisan klev nyfiktet ut ur släpet och verkade finna sig till ro i det nya stallet. Det blir ihop släpp med de nya hästarna idag. Det är ett rofyllt ställe som han har kommit till så jag tror att det kan bli rikigt bra.

Innan flytten var jag hos Lena. Jag hade hämtat min vagn från Jans som hade planerat att skritta henne i vagn eftersom det gick så bra sist.
Jag ville använda min sele och inpassningen då madammen har fått en rejäl mage drog ut på tiden. Detta gjorde att fröken hetsade upp sig och vi avbröt försöket att lägga på vagnen då det blev för stressigt. Jag får nog backa några steg här och återgå till tömkörning. Jag kommer dock göra det från utselningsplatsen och köra alla rutiner inför körning utom att lägg på vagnen tills hon inte blir stressad. Då först blir det vagn. Jag vill ta det extra lugnt i och med att jag inte vill riskera fölet. Riktigt så kul att det inte så att v måste ut med vagn till varje pris. Det är mer terapi för jag vill gärna kunna köra henne säkert sedan och jag tror att det kommer gå med det kommer att ta tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0