Hoppning hemma

Idag har Fredrik och jag varit på marknad i Malmö. Vi har köpt en massa härlig närproducerad mat direkt från en massa bönder. Trevligt var det.

Sedan bar det av in till Jägersro. Jag hälsade på den svarta hingsten och kanske kan jag snart rida honom igen. Hans skada läker fint.

Kronoborgs Karin startade men det gick inget vidare. Hon stannade på upploppet.

Annette kvalade sin fina Blixtra (Lightning Lohr) som gick suveränt och slutade på tiden 22,9. Det hade räckt till att kvala om hon hade varit vuxen och inte endast de två år som hon är så det var verkligen ett bra resultat. Jag önskar henne ett stort grattis och ett gigantiskt lycka till med kommande starter för den lilla Blixtran.

Därefter var det Hisans tur med hoppning på hemmaplan. Jag och Titt uts matte hade bestämt oss för att hoppa oh därigenom hjälpas åt med att släpa hinder. Jag brukar ju inte "orka" släpa fram dem annars och då blir det inte så mycket hoppning på hemmaplan.

Jag har inte hoppat Hisan på länge och jag var inte helt säker på att det var en så bra idé innan med tanke på hur pigg han är och att jag faktiskt drog i backen för en vecka sedan. Men det var en bra idé måste jag säga så här i efterhand. Rent av latjolajban sa Hisan. Han var lite små brallig men mest av allt var han på gränsen till att bralla hela tiden.
Vi hade byggt upp en liten banan på ca 80 cm så det skulle inte vara några problem att komma över för någon av oss. Och det var det inte. Dock blir Hisan lätt okoncentrerad när brallarna ligger så nära. Och han är heller inte helt framme för hjälperna när det är så. Jag drev på honom men han går emot något grymt och går mer uppåt. I vilket fall hade han inte en tendens till att vägra och det kan vi ju i alla fall sätta på plussidan. Det var helt enkelt för kul att hoppa. Jag måste nog hoppa lite mer men det är det där med att ta fram hinder och Piia träningarna har uppehåll just nu för det är Breeder's på G på Flyinge.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0