Höstrusk

Idag vaknade vi till riktigt ruskigt väder här nere i Skåne. På något sätt hoppas man ju att det skall bli vettigt väder när man ändå har möjlighet att vara i stallet och hitta på saker i dagsljus men så bra är det inte.

Vi hade bestämt i stallet att vi skulle rida ut tillsammans och det gick ju inte att ändra på. I och med att det nya stallet har ganska fattigt på ridvägar runt om kring bestämde vi att vi skulle åka ner till Flyinge och rida där. De brukar tydligen göra det ganska ofta.
Så vi åkte. Stallägeren, hennes dotter och så jag.
Hisan var på superhumör och vi hade faktiskt tur med vädret då det var uppehåll just där och då. Ritten bjöd på mycket galopp och ett skutt över en liten bäck.
Vi släppte på hästarna lite på en lång raksträcka och dottern med c-ponny hängde med bra i Hisans takt. Det är ju sällan halvbloden mäktar med annat än Hisans trav.

Roligt hade vi i alla fall. Nästa gång kanske jag kan tänka mig att våga hoppa några av terränghindren också.

Det bar sedan av till Lena. Det blev tömkörning av i travselen och madam var mycket pigg. Det var nästa som att hon glömde bort att jag inte satt i vagn bakom utan gick för egen maskin. Vi gick några varv och gjorde lite volter. Idag var det ingen stress för hennes del men vi hade ju inte heller vagen med.

Efteråt stod vi länge och myste i stallet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0