Massör och stallmöte

Stallmöte i kväll. Jag tänker endast sammanfatta det med suck och dubbelsuck, jag skall se om jag inte kan flytta Hisan tidigare.

Massören kom till Hisan idag. Han hittade en låsning vid det sista revbenet långt nere... Sedan var det rejäla låsningar i nacken. Man skulle kanske kunna tro att våra brallbekymmer bottnar i detta... det hade varit en smidig förklaring i alla fall. Hoppas det i alla fall. Del i problematiken är i alla fall all överskottsenergi också... I övrigt var han fin i musklerna och flera bekymmer som har funnits tidigare var borta. Massören kommenterade att han hade träningsverk i rumpan... bra tycker jag... då är vi på rätt väg.

Jag skrittade ut en sväng på honom efteråt. Han var mjuk och fin men tokigt pigg som vanligt. Det blev skrittempo hela vägen men en hel den taktande. Dock höll han sig på backen.

I morgon blir det intrevaller hos Jan igen.

Kommentarer
Postat av: Christian

Hej igen :) Inget kul med stallmöte? Hoppas det blir bra i a f. Ska du Ha Lena i samma stall som Hisan nu? Hur är planen när hon ska föla se´n? Ha det bra, mvh syssling.

2009-10-08 @ 12:29:18
URL: http://cl.dinstudio.se
Postat av: Ullis

Hisan och Lena kommer fortsatt att befinna sig i olika stall i vinter. Som det är nu är det aldeles för långt att åka till Lenas stall varje dag... då kommer jag aldrig att se Fredrik. ;)

När det börjar närma sig fölning får nog medryttaren rida lite mera så att jag kan vaka. Sedan är vi så längt fram i planeringen att vi får se helt enkelt.

2009-10-08 @ 13:24:17
URL: http://hisan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0