Aldrig sluta hoppas

Dagen började med att Emmy och jag åkte till Bengts Foder och shoppade. Jag handlade just foder och dessutom blev det ett par vita vantar som skall amvändas till Avdelningridningen. Sedan bar det av till Kyra K outleten, jag hittade en ny dunjacka till vinter.

Hisan hoppat idag och skött sig super. Det var dock inte jag som satt på ryggen den mesta av tiden utan jag lät den nya tjejen testa.
Anledningen var att hon gärna ville och att det stod hinder framme i padocken. Senare kommer det inte finnas lika många möjligheter eftersom jag gärna vill sköta hoppningen själv och då kommer den oftast ske på träning eller tävling.

Nåväl, det fanns ett räcke, ett plank och en oxer framme. Jag trädde in i rollen som tränare och lotsade dem genom en liten bana på knappa 80cm.
Hoppningen gick bra och tillslut satt jag upp själv och tog ett litet skutt för att det var så otroligt länge sedan vi hoppade senast.. eller i alla fall ett antal veckor.

Efter hoppningen var jag och tittade på ett litet stall i Östra Odarslöv. Det var ett nybyggt ställe som låg vackert. Det innehas av en famillj med 2 ponnier och 1 hopphäst. De söker en inackodering. Jag möttes av en kvinna med ett jättestort leende.
Stället var inte stort bara 5 boxar men det var luftigt i stallet och boxarna hade öppna fronter, vinterhagarna var små men det fanns belyst padock och alla verkade mycket trevliga. Jag skulle kunna tänka mig att ställa Hisan där. Priset är dessutom fullt överkommligt, ut och insläpp plus det mesta av maten ingår. Det är dessutom nära hem, ca. 7 minuter med bil och möjlighet att cykla om man skulle vilja. Ridvägarna är inte hälften så bra som i Torna Hällestad men det är svårt att matcha dem där ute.
Vi får se hur det blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0