Äntligen fredag

Idag var det äntligen dax för verkning av Lenas hovar. De växer inte direkt med någon raketfart men kanterna var ojämna och och bakhovarna är hyfsat snea. Det gick inte att ta så mycket men lite mer ordning blev det på dem.

Jag hann också med att hjälpa Annette med inkörningen av Amazing när jag ändå var där. Det går framåt och denna gången fick hon skritta lite längre. I början var hon lite stökig med lugnade snabbt ner sig och gick på bra med raska steg.

Till sist blev det Hisans tur. Det blev en runda i padocken eftersom jag har fått nog av mörkerritter denna veckan. Jag försökte rida enligt Kyras ABC och Hisan svarade super. Han är mycket pigg i sig själv nu efter vilan och mina försök att få honom att gå fram gav genast frukt.
Jag red i ca 30 minuter totalt och i alla gångarter. Det nya bettet gör dessutom underverk. Hisan känns ärligare och är stabilare i formen. Jag har inte längre samma problem i avsaktningarna som tidigare. Jag passade dessutom på att testa den nya sadeln igen. Jag tror den blir bra, det känns så.
Vi fick till en häftig ökning också mot slutet av passet. Jag riktigt kände hur han fick till det där häftiga frambenssprattlet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0