Det har vänt

Idag var det höst på riktigt. Jag satte på Lena täcke och klädde på mig själv lite extra kläder. Och jag vet. Hästen går på sösdrift och skall inte göra så mycket vettigt så det spelar inte så stor roll om hon har myckt päls eller inte... men nu har hon ett fint lila regntäcke så det får ju användas...

Jag började dagen med shopping tillsammans med Fredrik. Vi handlade lampor, TV-upphängning och el-tandborste... vuxet ;)

Därefter bar det av ut till Annette. Ja hjälpte henne ut med Amazing. Det fungerade ännu bättre än sist. Vi tömkörde även krokodilen.
refter vad det Lenas tur att bli ompysslad. Jag tog även ut henne på en liten tömkörningstur. Den blev superkort. Lena har nästa alltid haft väldigt brottom ut ur stallet men idag kunde hon stå lös i stallöppningen och vänta på min signal till att gå. Jag var mycket nöjd med detta så efter bara en kortis på fältet fick hon gå ut till kompisarna igen... dock täckad nu då.

Hisan och jag tog oss sedan en tur på ca 1 timme. Han uppförde sig bra men var mycket spänd. I och för sig kan jag inte skylla det enbart på honom. Under den tiden han har varit konvalecent har det hänt massor. Stora gropar har grävts vid ridspåren, kor har släpts i nya hagar till exempel.
Eftersom Hisan nu har kommit vidare från sin brall-fas fick han till och med sträcka ut lite på ett fält längs vägen.
Turen blev mycket trevligt men vi har en bit kvar tills det är helt harmoniskt. Men vi är nu nära, min gamla Hisan är tillbaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0