Grubblerier

Jag grubblar för mycket. Men jag tror att jag börjar närma mig en klarare idé om vad jag skall göra med mitt hästliv... Jag hoppas bara att den lösning jag finner kan hålla lite längre än den nuvarande har gjort. Jag gillar inte alls att hatta fram och tillbaka med olika varianter.
Att det inte är hållbart nu är ju inte enbart hästeriets fel utan även annat som har ändrats. Så som var jag jobbar till exempel. Även om Malmö och Lund kan tyckas nära är det stor skillnad när man lägger till de extra milen varje dag på pendlingen. Och så är det det där med vintern och mörkret... Så fort allt annat har löst sig skall jag fundera på en vinterresa som kan pigga upp mig. ;)

Igår invigde jag min nya sele. Den kom med posten i måndags och har hängt hemma i väntan på att kunna sättas på lämplig häst. Det blev Karin som fick vara provdocka. Selen satt bra även om jag skulle vijla ha en snyggare brösta/förbygel... men man kan ju inte ha allt på en gång. Selen i kombination med min vagn fick därför komma ut och åka.
Karin och jag börjar kommunicera igen och jag kan hålla henne utan att ligga raklång i vagnen med värkande armar dagen efter.
Jan körde tvååringen och tillsammans gjorde vi 4 intervaller. tempo 35, 30, 30, 25. Därefter kasade Karins knäskydd ner och vi avbröt.
Karin är i fin form men lyckas inte komma med i lopp. Nästa onsdag hoppas jag få köra henne i utbildningsloppen inne på Jägersro.

Efter körningen blev det Hisans tur. Jag hade lånat Biolighten av Uffe igen och körde den över såret. Svullnaden är kvar och jag funderar på om den kommer enbart av att muskelfibrerna är avslitna eller om det finns något inkapslat var som gör att det forfarande är tjockt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0