Sårtvätt i dagarna två

Hisan och jag har det väldigt kul just nu... eller NOT.
Jag har enbart tvättat sår i två dagar. Igår fick jag hjälp med distraktion av Hisan av Emmy och idag hjälpte Malin mig. Det var superbra att få hjälp. Hisan är på särdeles uttråkat humör och har gjort livet surt för sin hagkompis till den milda grad att han får gå själv. Suck.
Imorgon skall jag se om kan våga mig upp i sadeln på honom. Jag misstänker att det är en bra idé att släppa honom i padocken först... annars blir de nog lite väl livat. Vi får se hur det blir.

Jag har varit hos Annette både lördag och söndag. Vi har ägnat oss åt pälsvård, sårvård, staket uppsättning och så inkörning. Det är roligt att göra lite annat än det vanliga och Amazing som blir inkörd gör en massa framsteg hela tiden vilket är superkul att få vara med och se.

Lena har blivit pysslad med. Hon har det tufft nu med alla märrarna i hagen, det blir mer uppgörelser när rangen skall stabiliseras.

Jag var även med Malin ut och tömkörde Morgan. Han utvecklas fint och jag vidhåller at de kommer ha mycket kul tillsammans framöver med det är massa jobb att omskola honom. Han hade i vart fall en härlig atityd idag och det var kul att se hur han bara blir mer och mer possitiv till sitt nya liv som ridhäst.

Kommentarer
Postat av: Cattis

Stackars Hisan, hoppas han blir bättre snart.

2009-09-14 @ 15:41:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0