Tillbaka på ruta ett

Det känns så. Såhär var det i början av sommaren också. Fast då var det mer tilt. Nu är det mer brall... jag tycker att båda är lika illa.

Massören är bokad till i början av oktober om nu det skulle vara något om stör där.

Jag har varit med Tittut och Crystal på en 1,5h ritt på Revinge. Det hade kunnat vara världens mysigaste grej om inte Hisan hade ballat ur och börjat balla allan. Vi höll oss på backen i trav om än mycket spänt. Jag var nära att flyga av flera gånger men lyckades stanna kvar på. Trots brallandet genomförde vi ritten, jag anser att han har mer eller mindre vunnit annars. Problemet är nog att det blir samma visa i morgon i och med att han inte rör sig tillräckligt.

Hur som är det inte jag som rider då utan den nya tjejen. Jag skall titta på stall på Räften utanför Södra Sandby. Jag har inga höga förhoppningar på detta stället då det till och med kan vara så illa att det inte ens kan bli någon boxplats. Men vill man så kan man få fullservice... och så är det nära och bra till Flyinge.

Och så skall jag till Lena. Jag skall se om det går att tömköra henne lite. Därefter skall jag utverdera om det kommer att gå att skritta henne eller om det är för tidigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0