Ååååhhhh.... TEMPO

Idag har det bara blivit Hisan. Jag har varit med honom och galopperat på Jans bana.

Det blev 8 intervaller med kort återhämtning emellan. Han fick galoppera på lite men jag lät honom inte gå för fullt. Dels var han lite för pigg och brallig för att det skulle vara helt kul. Och så är han sjukt otränad för sådant. Jag har ju inte kunnat galoppera på honom så mycket här i vinter. Det har ju mest blivit ridhus och det är inte så konditionshöjade alla gånger.

I vart fall uppförde han sig bra och blev inte en rädd för maskinerna som grannen använde i vårbruket på fältet bredvid. Han jobbade också i en bra form under hela passet.

Efteråt tog vi tillfället i akt och lånade Jans duschspilta. Vi har en jättefin duschspilta i Hisans stall också men det finns inte varmvatten där än och jag tycker att det är lite kallt att duscha dem i kallt vatten redan. Så jag hade därför med mig schampoot för att tvätta bort vintern. Och förhoppningen är att han inte skall hinna bli allt för skitig till lördagens tävling... jag tror dock att jag inte kommer att bli bönhörd angående detta... men hoppas kan man ju alltid.

I vart fall är jag supernöjd med honom. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0