Efter regn kommer sol

Det gäller både för vädret idag och mitt mående. Underbart, nu är jag på G igen.

Idag har jag varit nere hos Lena och borstat och gosat lite med henne. Fölis verkar inte gilla vädret och har nog bestämt sig för att dröja lite på sin ankomst. Vi får väl se om den gillar de kommande dagarnas solsken bättre och tittar ut då.
Lena var annars vid god vigör men tycker att det är sådär kul att stå inne på nätterna när polarna är ute...

Sedan har jag tittat lite på vårens tävlingar och lagt upp en plan. Nu saknas det bara någon som vill följa med på tävlingarna som medhjälpare. Finns det någon sådan?

Jag tänkte lägga upp det såhär:
17 april Regional på Eslöv RK 1m och 1.10 - Ute, grus
1 maj Lokal i Ringsjöns RF 1m och 1.10 - Ute, grus med bank
16 maj Lokal i Malmö på Ribban 1m och 1.10 - Ute, gräs
30 maj Regional på Trelleborgs RF 1.10 och 1.15 - Ute, gräs

Jag kommer att försöka hålla denna planering och anmäla mig efterhand beroende på hur det känns. Men en sak är säker och det är att jag måste tävla mera för att komma i form själv. Sist blev jag för nervös och då blir det tokigt.

Jag och Hisan var ute på en tur på gräsvägarna. Vi hade det mycket mysigt och trots att Hisan hade en stark längtan hem till Skrymslan och påtalade detta lite försiktigt genom att stanna i korsningarna när jag inte tyckte att vi skulle vända hem så uppförde han sig kanon. Inga brall bara en spark med ett bakben och när han väl slappnade av så bjöd han fint och känndes super. Han var spänd till en början men slappnade av när han väl fick galoppera. Det är faktiskt inte så konstigt med tanke på hur mycket han har vilat nu över påsken. Stort plus i kanten för hans uppförande.

I och med att stallägarna är på påsksemester så tog jag en sväng i paddocken på Skrymslan också. Det är ett sött lite halvblod som är importerad från Tyskland.
Hon är snäll och arbetsvillig och har gemsensamt med Hisan att hon gärna inte går fram när det är jobb som gäller.
Jag red lite lugnt och kände bekantade mig med henne. Vi gjorde tempoväxlignar i trav och kom igång hyfsat. Hon har lätt för sig och det var en mycket trevlig bekantskap.
Det var länge sedan jag red halvblod, flera år sedan tror jag. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0