Grumpy

Det var Hisan idag. Det kan knappast vara för mycket träning som gjort honom sur... kanske att han fick låna ut sin Matte till Skrymslan som blev riden först?

I vart fall vilade han igår. Jag och Fredrik var inne på Jägersro och tittade på Blixtras travlopp. Det lilla stoet gjorde ett kanonlopp på hemmabanan och slutade 2:a på fina tiden 16,8 full distans. Det var kul att få se det live. Det finns krut i den lilla tjejen.

Hisan blev riden i paddocken, kanske var det också en anledning till att vara sur?
Han hade dressyrsadel + graman.

Först ville han inte gå i hörnorna och sparkade med bägge bakbenen för att visa sitt missnöje. Sedan fick jag inte nudda honom med höger skänkel i vänster varv för då grymtade han och krumbuktade. När han sedan väl hade förlikat sig med att det var jobba han skulle göra så gick han super. Det blev ett av våra bästa pass på länge. Undrar bara varför han skulle sura så först.

Innan Hisans ritt var jag ute med Skrymslan... och dagens ritt som var härlig påminde mig om en viktigt regel: aldrig sitta och filosofera på långa tyglar på en okänd häst... hux flux var vi mitt på fältet. Och det bara för att grannen hade släppt ut sina får i hagen. Man måste lära sig den hårda vägen. ;)

Inget föl än förresten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0