Hoppning i dagarna två

Jag har hunnit med att åka med Hisan på hoppkurs på Karupslund också för Leif Nilsson också.

Just nu har de funnit kvarka på Flyinge och även om det står på hemsidan att verksamheten flyter på som vanligt och att smittan är isolerad i ett av lektionsstallarna så vågar jag mig inte dit.
Därför kom denna kursen väl till pass. Jag har ju anmält mig och Hisan till tävling i Eslöv nästa helg och denna kursen hölls utomhus vilket är bra eftersom tävlingen också kommer att vara ute.

I fredags red jag dressyr med Hisan på banan hemma. Jag har glömt att skriva det i och med all fölvakan.

Så i går när träningen började var Hisan supertaggad. Skrymslan var ju med och kombinationen av det och att vi var ute blev bra.

Faktiskt båda dagarna har jag haft det angenäma bekymret att Hisan har bjudit och sprungit mot hindren som han gjorde när han var fyra. Hålla in behövdes alltså snarare än att väcka och driva som tidigare.

Igår hoppade Hisan super på alla hinder och avstånden stämde av sig själv. Jag var så nöjd med honom. Lagom till träningen var jag nämligen så trött att jag knappt kunde tänka än mindre koncentrera mig tillräckligt. Turligt nog skötte Hisan allt till prefektion.

Idag hade vi en insident när jag fesred mot en kombination och då fick en utbrytning. Men så fort jag koncentrerade mig så hoppade han super igen. Vi hade ytterligare en insident när jag tryckte av honom lite stort på en stor oxer (1.20) med vatten under där det gick så sablans fort efteråt att vi "missade" nästar hinder. Det är sådant som händer.

Kontentan var i vart fall en suverän Hisan som verkligen har tänt till igen. Jag är så nöjd med honom.

Jag har också ridit Sir Remington idag. Han åker ner till Frankrike för ytterligare en start i morgon. Det kommer att bli på fredag eftermiddag någon gång. Jag kommer att hålla tummarna.
Det var ett tag sedan jag red honom nu. Jag har ju varit sjuk och haft ont om tid. Han var lite motig och ville inte gå i form från början men så fort vi kom in på volten gick det att rida igenom det och vi avslutade passet med att han var lösgjord och mycket fin.

Kommentarer
Postat av: Christian

Hej! Vad SÖT hon var din fölis :) Pigg o glad precis som de ska vara! Grattis igen, man längtar till nästa..// Mvh Christian

2010-04-12 @ 09:49:22
URL: http://cl.dinstudio.se
Postat av: Ullis

Vilken hingst skall du bestäcka med?

2010-04-12 @ 11:22:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0