Utan livlina...

Idag lyckades jag uppbåda en massa energi. Det var väl för att det är fredag... annars begriper jag inte var den kom ifrån.

Jag började med att rida ut på Hisan. Han var till en början mycket lugn och fin vilket gjorde att jag kände mig modig. Jag hade planerat att rida ett par varv i den runda skogen.

Sagt och gjort. Galopp och minst två varv åt varje håll. Det blev 3 i vardera riktning och det blev inte så lugnt som först tänkt. En viss Hisan valde att krydda turen med diverse språng. Dock var han inte motvillig alls idag utan det kändes som om det spratt lite för mycket i honom för att han skulle kunna hålla ihop det. Tur var det väl då att vi inte skilldes åt där i skogen. För tanke slog mig ganska fort att jag hade gjömt mobilen hemma och jag satt riktigt löst ett par gånger måste jag säga.

Nu kom vi hem tillsammans och Hisan var lugn och inte allt för hispig. Men jag säger det igen... jag uppskattar inte alls de där tilltagen alls.

Efteråt var jag nere hos Lena och fölis. Grimman åkte på igen och hon var lite mer sugen på att försöka få av den nu. Testade med bakhovarna och försökte gno av den mot mamma. hon lyckades inte.

Jag provade att lyfta ben vilket gick bra. Sedan hade vi en sejour av borstning och klappning innan hon slapp mig. Hon blev hyfsat trött tillslut kan jag säga.
Hon behöver hanteras. Han har lärt sig att springa undan... hon brås på sin mor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0