Vårregn

Det blev ridning i paddocken idag.

Först på Skrymslan och sedan på Hisan.

Hisan är verkligen på G nu. Han tar i och är med... lite för mycket till och med ibland.
Idag hade jag lagt upp en bom på cavaletti att galoppera över och fyra travbommar som var sneda. De snea bommarna vållade lite bekymmer till en början emn snart var Hisan med på det. När jag sedan lade till galoppbommen blev det lite väl mycket och efter att han hade snubblat på en bom en gång låste det sig för honom. Det gick att tokspringa genom serien eller att försöka hoppa studs. Alla andra varianter var uteslutna. Jag funderar på om det inte är så att han ser dem lite dåligt och därför blir lite stressad av dem. De är nämligen naturfärgade och underlaget går ton i ton. Nåväl, jag avbröt den delen av övningen och övergick till att galoppera över galoppbommen.

Det gick super men när jag helt plötsligt bestämde mig för att inte rida en åtta hängde inte Hisan med. Han var inne på att göra samma övning som tidigare och försöker ibland att förekomma mig. Det blev ett stort missförstånd oss emellan men vi delade i vart fall inte på oss.

Han är mer med nu än på länge. Det som kanske inte är helt bra är när han försöker förekomma mig. Men det är ett helt annat bekymmer som vi får ta tag i senare.

Just nu är jag nere hos Lena och kommer att vaka hela natten. Hon har visat lite tecken så om det nu kommer ett föl eller inte får vi se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0