En sådan dag...

Idag fick jag jobba över för att hinna klart att jag hade tänkt mig innan jag gick på två veckors semester.

Sedan var det en oförklarlig kö på E22 vilket gjorde att det tog en hel timme att ta sig hem. Det brukar max ta 30 minuter i rusningstid annars. Suck... ingen bra start på fredags kvällen med andra ord.

Trött och hungrig kom jag hem.

Sedan gav jag mig av ner till Annettes för att fodra och rida Lena.

Jag tvivlade på att jag skulle orka rida Lena men jag beslöt mig för att inte känna efter och i stället rida. Prinsen hjälpte till att sadla.
När det gäller ridning är Lena fantastiskt snäll. När hon går själv i hagen med de andra är hon bossig och kör gärna bort de andra fölungarna. Med sadel på får de göra vad de vill... dra i grejerna hon har på sig och greja... hon bryr sig inte. Prinsen sprang sedan och drog henne i svansen och fånade när jag red, men koncentrationen var helt på mig. Man behöver ju inte tänka så länge på vad hur Hisan hade reagerat i samma läge. Hmmm...

I vart fall glimrade Lena till idag i ridningen och jag blev rejält påmind om varför jag gillar att jobba med henne. Hon har en fantastisk inställning.

Därefter blev det matning av Hisan som vilade idag. Han blev dessutom försedd med täcke av hans elaka matte. Hon vill nämligen inte borsta av honom lera i morgonbitti då det bär av till Vomb tidigt på morgonen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0