Är vintern på upphällning?

I vart fall önskar jag att det är så. Det har blivit plusgrader men igår vräkte det ner snö igen och mer är på väg om man får tro prognoserna. Jag är nog inte ensam om att vara trött på detta nu. Men plusgrader betyder ju att det är på väg åt rätt håller... dock tror jag inte att vi får vår direkt utan det kommer att bli bakslag. Februari är ju inte slut än.

Igår hade medryttaren Hisan och jag hade planerat att rida travarna inne på Jägers. Riktigt enligt planen gick det inte. Jag vågade mig helt enkelt inte ut med Sir Remington i slasket. Det må vara mesigt men han laddas inför en ny Frankrikestart i början av mars och på något sätt kändes väl inte skritt i slask som någon bra del av uppladdningen.

Winello fick i stället komma ut en sväng. Vi övar på att förstå skänkeln och att gå på volter. Vi höll oss på lilla banan med en avstickare in i en av longeringsvolterna. Förra gången var han inte alls med på vad jag ville att han skulle göra i volten men denna gången verkade han vara mer med på noterna.
På väg tillbaka till stallet gjorde vi volter där han till en början välte runt men till slut blev de riktigt fina. Några gånger till så kommer vi att kunna göra supersnygga volter utan bekymmer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0