Blåsigt men ingen snö i sikte...

Det blev inget snöoväder... i vart fall inte i denna delen av Skåne.
Bort mot Österlen skall det dock vara kaos om man får tro nyheterna. Kanske kommer det hit i natt men ännu har vi bara haft enstaka vilsna snöflingor. Bra är väl det tycker jag nog för vi har snö så det räcker och kallt är det också. Vi frågar oss alla här hur länge vintern kommer att hålla i sig. Några fördelar finns det ju i och för sig. Täckena är rena och hästarna går att borsta på ett ögonblick... ingen kletig lera i pälsen.
Alltså kan jag komma till träningar och se riktigt proper ut nu jämförelsevis... annars brukar jag ju bara hinna att hjälpligt få bort leran innan vi måste åka för att hinna.
Snösulorna hjälper ju oss att klara oss utan klampar och då går det ju att träna i snön de dagar jag inte orkar/vill/kan åka till ridhuset.

Det är annat som får stryka på foten. Som min körlicens till exempel. Karin har inte kunnat tränas sedan snön kom i den mängd som vi har nu så hon är knappast i form för några utbildningslöp än på ett tag. Lite skönt är det ju förstås på sätt och vis för då kan jag lägga energi på onsdagarnas hoppträningar. Det bör prioriteras just nu tycker jag så alltså löser sig allt till det bästa just nu...

Fast det kan räcka nu! Vår hade varit trevligt.

Hisan fick ändå vila idag. Det passade bäst i planeringen, någon dag i veckan skall han ju ändå vila.
Ryckt stod därför på schemat... och mys med Hisan. Och sedan blev det lite plock och fix med alla saker... jag funderar skarpt på om jag verkligen behöver allt jag har... det gör jag nog inte. Allt kan inte vara "bra att ha". Jag skall bara ha energi att sortera ut, vi får se när den infinner sig.

Idag fick jag dessutom besked om att mitt släp är klart till helgen. Det skall bli så kul att se hur fint det har blivit!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0