Ledig fredag

Idag har jag tagit ledigt och just nu sitter jag i hästbussen på väg upp till Stockholm med Sir Remington som skall starta på Valla i morgon.

I morse hann jag därför med Hisan och det var också den största anledningen till att jag tog mig fri. Det är ju så sällan som jag får möjlighet att rida i dagsljus under vinterhalvåret så det är lika bra att passa på.

Hisan och jag begav oss ut på grusvägarna eller jag kanske skulle skriva snövägarna men det är också en överdrift för emellanåt hade jag bekymmer att se vad som var väg och vad som var annat i allt det vita. I vart fall var tanken possitiv raktfram och mycket trav vilket är bra för flåset.

Hisan var också possitiv och det var en av våra trevligaste turer på länge måste jag säga. Inget bråk och inget tjafs bara pigg och glad Hisan. Jag vet att vi är på rätt väg nu men det är en bra bit kvar till helt perfekt men så länge det går åt rätt håll så är jag supernöjd.

Jag lade ner händerna på mankammen och lät honom trava/galoppera på utan några större krav. Mot slutet av passet började han runda till sig själv och vi kunde därför avsluta mycket nöjda båda två.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0