Nöjd

Det belv en tripp till ridhuset idag igen. Jag hoppas verkligen att det kan töa lite snart så att det går att rida hemmavid igen. Det tar tokigt lång tid att åka till ridhuset var och varannan vardagskväll. Att åka till en eller två träningar i veckan är ju lugnt men för nästan all ridning är drygt. Det kommer nog bli vår i år också, bara att jag önskar att det skulle bli vår nu.

Tillbaka till dagens ridning. Jag är supernöjd med Hisan. Idag bestod hans protester endast i lite svansvift när jag bad honom att ta i. Vi är desinitivt på rätt väg. Jag kan be honom att ta i utan sura miner och han gör det. Det låter tokigt men jag har ju inte kunnat be honom att ta i. Då har han ju exploderat.

Jag red mest på volterna. Öppna, sluta men med fokus på ökningar och minskningar. Han svarade bra både i trav och galopp.
Jag är inte helt nöjd med formen men just nu är bjudning och fram för skänkel det jag lägger mest fokus på. Resten kommer, det är jag säker på. Jag vill inte tappa det positiva jag har nu för att få lite böj på nacken just nu.

I morgon är det hoppträning på schemat och jag ser fram emot att ha superkul tillsammans med Hisan.

En annan sak. Det är Breeders på Flyinge nästa vecka och varje gång jag kommer dit är det nya saker som ligger framme eller är uppsatta. Till exempel har det kommit upp ett helt stall med mobila boxar utanför ridhuset. Det är superläskigt. Men här finns det bjudning nu, om än på spaghettiben. Han var så duktig så och fick massor av beröm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0