Snöstorm... igen

Och denna gången är det nästan ännu värre. Det skall snöa ända till i morgon dessutom.

Jag gick hem tidigare även idag och jag tror verkligen att det var tur. Det var med nöd och näppe som E22 var farbar i nordlig riktning.

Jag kom ut till stallet och gjorde alla sysslor så fort jag kunde. Hisan fick en kvick rykt och en puss på nosen, sedan bar det av hemåt igen.

Idag hade jag i och för sig planerat in vila så det ändrade inte något i planeringen med det är helt otroligt vilken vinter vi har i år. Jag har hört uppgifter på att det inte har kommit så här mycket snö i Skåne sedan 1987 och det kan nog stämma överens med mitt minne av den där vintern när vi fick stanna hemme från skolan i ca en vecka för att folk var insöade på Öland och då snövallarna i Kalmar var flera meter höga (eller de var de i alla fall i mitt minne, och med tanke på att jag var liten då så kan minnet spöka.).

Hade vi nu inte bytt bil i förra veckan hade jag inte heller vågat mig ut till stallet. Nu fick jag köra i 30 hela vägen  på grund av dålig sikt, men bilen tog sig fram på ett utmäkt sätt.

Nu återstår det att se om det överhuvudtaget går att ta sig till jobbet i morgon och om det sedan går att rida Hisan på kvällen.

Ta hand om er i snökaoset!!

Kommentarer
Postat av: Linda

Kan nog stämma det där med 1987! Jag har sett bilder i farfars fotoalbum på dig och mig å min bror då vi åker pulka i någon enorm snöhög på fotbollsplanen mitt emot krusenstiernska, på de där bilderna kan jag inte vara mer än 7-8 år!

2010-02-02 @ 22:14:46
Postat av: Ullis

Jag åkte ju dessutom spark på fina vita vägar i Skurup som liten.

Sparken står just nu parkerad på min balkong. Kanske jag tar ut den igen nu. Det känns ju som ett bra färdmedel gämfört med bilen. ;)

2010-02-02 @ 22:39:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0