Ny bil!! Yippi!!

Gårdagen gick inte alls enligt planen. Fast det hade jag kunnat räkna ut redan tidigare om jag nu inte hade valt att ignorera SMHI:s prognos om snöoväder till förmån för mera optimistiska tankar.

I vart fall gick jag tidigare från jobbet av ren rädsla för att fastna i en driva på väg hem. Och det var nära kan jag säga. Men med fart och mycket vilja kom och hem.

Hisan blev ompysslad i en rasande fart igår och borde inte ha vilat enligt den ursprungliga planeringen men ridning under gårdagen hade varit förenat med livsfara tror jag.

Jag fick ta konsekvenserna av gårdagens storm idag.

Jag kom sent till stallet eftersom jag och Fredrik hade bestämt att inköpa ny bil först. Det var med mycket vemod som jag lämnade iväg Pärlan. Det har varit en fantastik bil som jag har haft glädje av på många sätt i nästan 10år. Först i mammas ägo och sedan i vår. Den har slitit hårt för oss och nu gick det inte längre. Pärlan uppgraderades till en mycket mer rubust variant som kommer att fungera bra mycket bättre som dragbil framför allt. Vår nya Pärla kommer också att få slita hårt men den är mer anpassad för det.

Efter bilbytet bar det av ner till Annette. Jag har nämligen planerat in en massa träningar denna helgen och givetvis har jag ju lämnat iväg mitt släp på målning. Jag har ju fått låna ett annat av Jan men eftersom det bara har sommardäck så kommer jag inte att våga köra med det nu när det dessutom skall bli kallare igen. Därför har jag lånat Annettes. Hisan kommer att åka som en kung... hennes är bra mycket finare än mitt.

När jag ändå var nere kunde jag ju pyssla om Lena lite. Hon var fullt upptagen med höätning och mådde som den prinsessa som hon är.

Dagen avslutades med ridning i paddocken. Jag skall träna dressyr i morgon så det var bara att ta tag i det hela som förberedelse idag. Efter två dagars vila var det dock lite väl svårt för lilla Hisan att hålla sig i styr så jag fick hoppa av och låta honom springa av sig sin extra energi innan vi kunde göra något vettigt. Och som han sprang.

Efteråt tyckte jag att ridningen blev mycket bättre, eller så bra som det kan bli i en snöfylld paddock där det bara gick att rida normalt i ena sidan eftersom snön gick upp till knäna på Hisan i den andra sidan.

Kommentarer
Postat av: Christian

Grattiz till bilen.. :) Hoppas allt är bra.

2010-01-30 @ 11:26:32
URL: http://cl.dinstudio.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0