Snödrev

Det började blåsa kraftigt igår och det höll i sig hela dagen idag vilket gjorde att det blev drivor och snörök. Den bilen jag har till låns just nu är vanlisnning att köra under sådana förutsättningar. Det gäller att hålla hårt i ratten om hoppas att man blir kvar på vägen.

Jag trotsade detta min vana trogen.
Först var jag nere hos Annette. Dock vågade jag inte stanna så länge eftersom jag var rädd att det skulle hinna dra igen riktigt och att jag skulle bli fast. Jag hjälpte till lite med att fodra och försökte prata lite med Lena i hagen. Hon låter hälsa "att det finns bättre saker att göra än att stå och prata med tvåbeningar i hagen". Jajjamen, sådan är hon den lilla svarta och det betyder att allt är bra med henne.

Därefter blev det persedelvård och lite allmän fixning i Hisans stall. Jag kommer nämligen inte orka med att mixtra med det i morgon kväll efter jobbet... jag tänkte träna själv då i stället.

Sedan bar det av upp till Hisan igen. Denna gången hade jag med mig lite äpplen. Allt för få sa Hisan. Han hälsar "att det räcker nu, det är tråkigt här. Får jag komma hem?"

Djursjukvårdarna har blidkat honom med morötter och han har ännu inte begripit vad de gör med sprutorna i luften runt honom när de i själva verket ger honom medicin i extraförlängningen av kanylen. Om han inte begriper vad de gör så behöver han ju inte protestera vilket i sin tur innebär att det fungerar bra.

I morgon tas dränen och så får jag veta om han kan gå hem på tisdag eller inte.

Hisan var som tidigare sagt ok och piggelin. Dock var han rejält uttråkad och lite bänglig. Han blir sådan då. Vi var ute och prommenixade några vändor i gången utanför stallarna men det ger ju ingen superstimmulans direkt. Nåja, i morgon får han annat att tänka på och om han sedan får komma hem är det ju bra.

Kommentarer
Postat av: christerdotter

Ojoj, vad mycket ni har varit med om! Håller tummarna för att allt ska lösa sig nu efter op.

2010-01-11 @ 12:22:15
Postat av: Ullis

Nu är det bestämt att Hisan kommer hem i morgon. Förhoppnigen är att jag inte skall behöva medicinera honom mer utan att det räcker med lätt sårtvätt och så skall stygnen tas om ca 10 dagar. Sedan är det tänkt att vi skall vara fit for fight igen.

2010-01-11 @ 16:19:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0