Hemma igen

Då var vi hemma. Skönt på sätt och vis. Jag har verkligen saknat djuren.

Katten gav oss ett varmt med speadat välkomnade igår. Sedan sov han nöjt på Fredriks kudde som brukligt.

Jag jobbar nu igen och skall göra det i tre veckor innan jag går på nästa del av min semester. Det innebär att det blir fullt ös som vanligt igen för att hinna med allt.
Nu i och med att Hisan är hos Jan fodrar jag morgon också innan jobbet vilket betyder att jag har att göra om man säger så.

Därför har jag beslutat att åka till Sardinien i september. Förhoppningsvis skall jag delta i studentryttartävlingarna. Annars får jag bara njuta av Italien i ett par dagar och ha en förlängd sommar. Jag har aldrig varit på Sardinien innan så det skall bli spännande.

Tillbaka till nuet.

Ninis har inte mått bra idag. Han har varit off. Vi vet inte heller hur länge han har varit det i och med att vi inte har varit hemma.
Vi vågade inte vänta ut det utan begav oss till djursjukhuset vilket tog dryga 4 timmar. Vad som fattas Ninis vet vi fortfarande inte. Men vi vet nu att han har något långa kindtänder, men det kan inte vara orsaken.
Han fick kissa på beställning och enligt de analyser som gjordes såg det bra ut. Han fick också ta och lämna ett blodprov som skall analyseras för lever- och njurvärden. Han har hela tiden när han varit hos oss drukit kopiöst, men när han var och blev kastrerad var värdena ok.

Jag hoppas att han repar sig och turligt nog har Fredrik semester och kan vara hemma med honom.

Trots långt veterinärbesök hann jag ner till Annettes. Det var länge sedan jag såg fölis och hon har blivit mycket svart sedan senast.
Jag fick hjälp med ledövningar. För det reder jag inte ut själv. Framför allt inte ensam.
Lena är så tjock nu att det är helt otroligt. Jag får se till att sätt igång henne för det är inte nyttigt.

Jag var ute hos Hisan redan i morse och så nu igen på kvällen. Han fick vila men slapp inte undan att bli friserad inför helgens tävlingar som innebär debut i 1.30.
Hoppträning blir det för hans del redan i morgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0