Hinna allt

Idag skulle jag hinna med att göra allt som jag inte gjorde igår... lite väl optimisktiskt kanske. Det jag inte hann med var att:

Tvätta bilen.
Åka med Hisan till ridhuset.
Fixa överluckan till släpet färdigt.

Men i stället hann jag:

Rida Sir Remington.
Han var superfin och spänstig. Vi var ute på slingan och jobbade med avsaktningar och igångsättningar. Jag vill att han bibehåller formen i övergångarna. Han har lätt att bli stark då men det är nog en träningssak.

Rida Winello Toscana.
Winello gör framsteg men det krävs att man väcker honom först. Annars är han som ett skäpp att styra runt. Han går åt ett håll... är svår att rodda runt, lägger sig tungt på bettet och ändrar inte ens tempo med någon större snabbhet. Får man honom lite mer vaken så får man en mer reglerbar häst som svarar både framåt och bakåt och som har en behaglig kontakt. I vart fall så blir allt bättre för varje gång jag rider. Det gäller ju att komma ihåg att vi inte har varit ute så många gånger.

Åka ner till Lena.
Jag och Lena mös lite i hagen. Hon blev bostad och kramad. Två veckor kvar nu.

Rida Hisan.
Inte i ridhuset då men väl hemma.
Föst red jag två varv i den ridbara delen av paddocken för att se om han var nickig som igår. Det var han inte så det blev en kort uteritt.
Troligtvis räckte det att ta av sulorna igår.
Uteritten gick super. Så snäll och fin har han inte varit på länge. Inget bock och brall. Dock pep han till och skakade lite på sig när vi vände hemåt men efter en lite påmimnnelse från mig så höll han sig i skinnet. Mer sådant så blir hans matte nöjd.

I morgon skall vi till ridhuset och rida ett ordenligt pass.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0