Missränkning av mig

På två plan idag.

Föst var jag nere hos Lena. Hennes mage har växt sedan förra veckan. Jag undrar så vad som finns där inne... Det kommer att bli spännande.

Jag påbörjade även tömningen av en av boxarna. Den skall tömmas och iordningställas inför de kommande fölningarna.

Det var sedan när jag kom till Hisans stall som missränkningarna började.

Jag hade beställt en ny lucka till släpet. Den som är över lemmen ni vet. Jag trodde i min enfald att om man beställde den från Boj så skulle den passa direkt, eller i vart fall vara i hyfsat rätt form... men tji fick jag. Den var helt fyrkantig och alltså inte tillskuren alls.

Spännande med andra ord när jag inte hade den gamla kvar. Nu är det ju så väl att den finns kvar hos min kusin så jag skall hämta den som mall i morgon.

Nästa missräkning som jag gjorde var att släppa in Hisan till de andra hästarna under min uppsikt när jag ändå meckade med släpet.
Hisan har gått själv eftersom han har dragit i de andras täcken och vad gjorde han nu...
Varje gång jag tittade på dem stod de så snällt men när jag tittade bort drog han sönder den ena ponnyns täcke helt... så nu får jag försöka skaffa ett nytt till henne. Dumma Hisan. Jag som ville vara snäll mot honom då jag vet att han gillar sällskapet av de andra men så får han ju inte göra.

Jag skall försöka fixa så att Lena kan få vara sällskap åt honom så fort fölis är avvand. Tills dess blir det arest för Hisan... Det går ju inte att bete sig på det viset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0