Nästan som jag tänkt mig...

Jag åkte och red Sir Remington efter jobbet. Det blev lite senare än jag hade hoppats på från början men ibland blir det så.

Sir Remington var taggad till tusen idag också. Han är mycket mjuk och fin just nu men som sagt. I och med att han inte går snabbjobb just nu är det springa han vill i första hand. Dock är det aldrig något problem med honom. Han fogar sig och jobbar bra ändå.

Sedan blev det Hisans tur. Han var minsann taggad han också. Det måste vara gårdagens vila som gjort det. Han var så på tårna att övningen jag hade planerat som var en liten upphöjd bom som vi skulle göra byten över så som Piia tyckte att vi skulle öva på knappt gick att genomföra.
Dock höll sig Hisan i skinnet idag men det kröp i honom något fruktansvärt och det gick ut över kvalitén på arbetet.
Jag satt därför av och släppte honom lös i paddocken. Resultate blev en vilt bockande Hisan som sprang varv på varv i galopp själv. Jag tappade räkningen på varven långt innan han var klar.
Han måste få det ur sig. Det går inte att göra något vettigt annars. Nu började det skymma i samband med detta. Och efter hans egna äventyr satt jag upp igen och avslutade passet. Det är ju så att jag är lite lat ibland så jag pallade inte att tända i paddocken och förjden blev att jag inte testade bomövningen igen utan vi får ta vid med det igen på fredag. Men jag red förvänd galopp och volter i både trav och galopp. Hisan var mycket fin och avslappnad efteråt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0