Tävling dag två

Vi startade med tävling på Flyinge även idag. Det är helt klart lugnare för nerverna att bara var hästskötare... men det kliar som bara den i tävlingsnerven, och det var ju även en del i "meningen" med den satsning som vi gör nu.

Hisan kände nog av hoppningen från dagen innan. Han är inte van vid flera dagarns hoppning på raken, och två dagars tävling har bara hänt en gång tidigare när vi åkte till Fjälkestad, och det var två år sedan...

Han hoppade dock bra men var inte lika på "hugget" som dagen innan. I själv verket var han lat igår med med idag var han dessuom mör i benen...
Resultatet blev inte så illa som det kanske låter. Han hade ner en bom så slutresultatet räknat i antal fel var ju bättre idag.



Veckan som kommer kommer att bli anorlunda i upplägg än inför tävligar vanligtvis. För nästa helg är han anmäld till 1.20 och 1.25 i Trolleholm.

Upplägget som jag hoppas skall fungera blir skritt och lösgöranade i morgon. På tisdag skall tänderna undersökas och Hisan får vila från uppsuttna aktiviteter. Jag antar dessutom att han kommer att sederas inför kollen för allas säkerhet.
Sedan blir det fokus på statisk träning... ie samling och så på lördag blir det tufft dressyrpass och så tävlingen på söndag då.
Ingen hoppning och hårdträning i slutet av veckan med andra ord.

(I början av veckan när jag hade feber yrade jag nog iväg på knapparna på datorn så Hisan och jag är anmälda till en kvällsdressyr den 3 juni... Jo, ni läste rätt. Jag måste ha haft över 40 grader i feber, och med tanke på hur det går när vi dressyrar så kommer det att bli minst sagt spännade...)

Denna helgen är det jag som inte har legat på latsidan.
Jag har gjort en massa saker som jag annars sällan gör. Det har ju varit karneval i stan.
Jag har cyklat ner till stan drickandes öl under tiden... och jag har åkt på pakethållaren ner en runda också...
Karneval är härligt galet och då måste man göra lite udda saker, så som att spela plockepinn samtidigt som man får elstötar... eller utsätta sig för en massagemassaker... eller spå sin ekonomiska framtid (Spåmannen sa att jag skulle få mycket pengar när jag fyllde 25, han måste ha varit full när han tittade på korten, he he)... om det är rätt eller fel vet jag inte. :D
En sak är klar, det är karneval för sällan... trots det var detta min fjärde. Betyder det att jag börjar bli gammal?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0