Fredag/Lördag

Igår var jag helt slut efter jobbet. Jag tror att jag har en förkylning på gång, vilket jag inte har tid med. I vart fall blev det en timmes vila i sängen innan jag pallade mig till stallet.

Jag hade ytterligare en tjej med mig ut som är potentiell medryttare. Spännade är det i vart fall. En till skall prova på måndag sedan skall jag besluta vem som får äran.

Det blev ett dressyrigt pass för Hisan som jag avslutade. Han svarade fint och jag var temligen fokuserad trots att jag var hängig.

Idag har han vilat för att jag skulle kunna ta det lugnt. Jag har därför pulat i stallet och Fredrik har hjälpt mig att slipa färdigt insidan av släpet. Nu skall det bara målas också. Sedan skall ena sparkskivan bytas ut till vintern, och så stripesen som jag fortfarande inte har satt på. Därefter är det klart med renoveringen. Jag har i och för sig en sladd och en lampa att byta också innan besiktningen som skall ske i slutet av september. Det skall bli så skönt att vara klar med det. Jag är sjukt nöjd med hur släpet ser ut oavsett insida.

I morgon skall jag till Vomb igen med Hisan för att rida tillsammans med Camilla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0