Idag igen...

Det blev sent idag igen.

Jag vill hinna med för mycket på för kort tid, så är det bara.

Idag hann jag dock äta lite mat först vilket är avgörande, för idag är jag inte lika idiottrött just nu. Mat är energi och energi är bra om man nu inte skall ta det lugnt.

Jan ringde och undrade om jag ville köra Karin. Och det ville jag ju. Därför har jag kört jobb med henne idag. Hon var så fin. Riktig spänst i steget och hon går som en klocka. Jag undra om hon inte har pluggat på klockan nu när hon har stått i hagen för varje gång vi skulle köra en intevall i 30 så landade klockan exakt rätt utan att jag hade behövt reglera henne nämnvärt. När vi sedan skulle köra en intervall på 25 så prickade vi det exakt också. Fantasltiskt.
Tanken är att jag skall kunna låna henne till de resterande 2 utbildningsloppen som jag behöver för att få min licens. Vi skall starta med det när jag kommer hem från Italien.

Sedan var jag och hjälpte min kusin med hennes travare. Just nu gör han enorma framsteg från gång till gång. Det var inte så länge sedan jag var där sist. Då gick det sådär att trava i paddocken. Idag gick det hur bra som hälst. Det är jättekul att se framstegen.

Slutligen blev det Hisans tur. Han fick vila idag och nöja sig med lite pussar och kramar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0