Tre

Hmmm... nu tog jag nog i lite över min förmåga. Jag får lära mig att försöka göra mindre saker på en och samma dag... men det är svårt. Igår var jag hemma först halv tio. Vilket givetvis är för sent. Jag får skärpa mig och inte vara så optimistisk när jag planerar.

I vart fall hann jag med att först rida Sir Remigton direkt efter jobbet.
Han har rehabiliterat sig väl men förståligt nog är han inte lika stark som före operationen. Inte så att han är katastrofalt svag heller utan det kommer han att komma ikapp fort nu när vi väl sätter igång igen. Det är oavsett härligt att han är på gång igen. :D

Sedan bar det av ner till Lena. Jag red i hagen tillsammans med alla nu. De har fått en större hage och nu går alla tillsammans.
Det var lite fler intresserade hästar när jag sadlade men sedan höll sig alla i ena sidan av hagen medan jag red.
Lena har tappat en av sina skor. Jag får slå på en ny nästa gång jag är nere.

Fölis var jättegosig och hon börjar trivas bra med att bli borstad. Jag skall försöka ta någon bild eller film nästa gång jag är nere.

Slutligen blev det Hisans tur.

En snabb tur i paddocken blev det. Jag var vid detta laget hyfsat trött och ofokuserad. Så till en början ramlade vi mest runt där på banan.
När jag väl tog mig i kragen och funderade lite på hur jag satt och vad jag gjorde insåg jag att jag tippar inåt och då lyfts halva rumpan (ytter) ur sadeln. Så fort jag försökte åtgärda detta blev allt mycket bättre. Jag skulle ju försöka rida ytter bakben och det var ju inte det jag gjorde till en början i alla fall... snarare tvärt om.

I kväll får Hisan vila. Jag skall ta det lugnare och enbart åka och skrika lite på min kusin när hon rider. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0