Vombat

Jag gillar verkligen ritterna i Vomb.

Camimlla och jag satt länge och snackade på våra hästar. De lufsar på så lungt så i varandras sällskap och det är härligt att kunna njuta av naturen. Det är avkopplande för alla parter.

Efter skritten i början på grässtigarna kom vi fram till en för mig helt ny sträckning av sandspåret.
Idag fick hästarna sträcka ut lite mer i galopp. De galopperade avslappnat sida vid sida och vi kunde bara njuta av allt.
Våra hästar fungerar verkligen super tillsammans. Jag tror att jag har skrivit det förr men det tål att upprepas. Det är underbart för oss mattar som kan ägna oss åt annat som att spana efter kantareller eller diskutera hur man bygger hemsidor från grunden till exempel.

Efter den underbara morgonritten bar det av ner till Lena.

Fölis var på superhumör också och kom fram direkt när jag hade börjat med Lena. Hon lät sig borstas, klias, klappas och kramas utan bekymmer. Kan det vara så att hon börjar bli tam på riktigt? ;)

Lena fungerade också. Två varv på volt i varje varv blev det och hon känns fin. Det skall bli härligt att rida lite mer ordentligt på henne sedan när hon har flyttat till Hisans stall efter avvänjningen.

Efteråt åkte jag och Fredrik in till Jägersro för att titta på travderbyt. Det är alltid kul att se de stora loppen på plats. Stämningen är speciell. Att det dessutom var superväder gjorde ju inte saken sämre.

Sir Remington är tillbaka i stallet nu efter rehabilitering med vattenträning. Nu i veckan som kommer skall jag rida honom igen. Det var länge sedan nu på grund av hans buköppning. Härligt i alla fall att han har rehabiliterat sig så bra och att han är på gång igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0