Tisdag-onsdag

Igår drillades Hisan i dressyr. Han hade dock inte mig i sadeln utan jag satt på en pall och tittade på min fina häst i stället.

Med tränarens hjälp blev han jättefin och han kan ju allt det där som vi skulle önska att han visade på dressyrbanan. Det skall bara ridas lite bättre så.

Ett förslag som i och för sig måste kollas med budgeten som tränaren gav oss var att åka till Danmark på tävling i stället. Tydligen får man ha spö inne på banan där och bara att ha det eller dutta med det på bogen brukar ge effekt.
Men broavgifter och annat gör ju att det kommer att bli en kostsam start. Fast lite kul hade det ju varit. ;)

Jobbigt tyckte Hisan i vart fall att det var att jobba riktigt ordentligt. Sätten att försöka slippa var många men de blev också snabbt nedröstade och Mr fick finna sig i att det var jobba som stod på agendan.

Idag har han fått ta det lugnare. Det blev en ganska kort och hyfasat kravlös uteritt. Anledningen är att han skulle bli av med eventuell träningsverk från gårdagen och för att det i morgon är tävling igen på Henriksdal.

Håll tummarna för att det skall gå lika bra som sist och att vi med lite piggare ben skall orka hoppa så högt som krävs för klassen utan att riva. ;)

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Sv: Tack!! Ja jag tror hon trivs med tillvaron:P Nu ska vi bara få henne att bli lite tjock oxå! :p

2011-04-28 @ 18:58:56
URL: http://jolisporthorses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0