Skrittrunda

Det var fint väder i kväll och alltså var det en typisk uterittskväll. Jag red bort mot Granelundshalle i makligt tempo.
Där mötte jag en tjej som jag lärt känna lite grann. Det var trevligt att ha någon att prata med under ritten. Det händer ju tyvärr för sällan.

Hisan tyckte också att det var en trevlig idé att skritta i sällskap.

Jag red Hisan först för att se om han kunde ta det lite lugnare i stallet när jag sedan tog ut Lilla. Men det gjorde verkligen ingen skillnad. Hisan är en gaphals när han blir själv oavsett. Han får väl stå ut...

Lilla blev tömkörd ett varv i parken.

Jag har tidigare lånat en liten sele till henne när jag har tömkört i sommar. Nu har jag ju inte längre tillgång till den utan testade min tömkörningsgjord. Det var precis som jag trodde hopplöst stor trots att jag lade två polypaddar under och spände den till max. Tur att hon inte skall dra något med den i vart fall. Nu satt den löst men låg still. Det är inte lätt med liten häst. ;)

Lilla skötte sig super. Skrittade på bra och reagerade inte på något, varken bilar eller traktorer. Vattenpölar däremot är luriga... och sådana finns det många av. Vi får jobba på det där. Stövlar på för mig med andra ord... och så en promenad till vattenhindret kanske. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0