Halv Time-Out

Onsdag och mitt i arbetsveckan.

Idag orkade jag inte bege mig till ridhuset. I stället fick det bli en skrittrunda på 30 minuter på isiga vägar. Det har snöat två dagar ur rad nu men det har inte lagt sig så mycket utan det yr mest omkring. Kallt är det dock, -10 igår och "bara" -5 idag.

Hisan var pigg som sjutton och lite bänglig då han tyckte att det var en bra idé att gå på snedden i början av ritten. Resterande ritt fick jag sitta och flytta honom hela tiden för att han skulle ha något att tänka på och inte springa, studsa eller takta. Nåväl... skritt är det samma som vila för honom just nu och han går inte så mycket som han borde. Men ibland måste jag känna efter och ta det lite lugnt.

Jag tror att jag är lite tröttare än jag borde också för att jag har det lite för turbulent runt mig än jag gillar. Dels bilinbrott och allt jag har behövt reda upp runt det, men också jobbsituationen just nu. Jag har ju ingen fast anställning utan tidsbestämda kontrakt som styr hur länge jag jobbar. Det kontraktet jag har nu löper mars ut och därför ligger jag i intensivt jobbsökande. Det är hyfsat stressande kan jag säga även om jag är fullt övertygad om att det kommer att lösa sig. Helst skulle jag vilja ha ett papper på en fortsatt anställning/uppdrag för att kunna slappna av.
Jag lovade ju mig själv också i höstas då jag åkte till Sardinien att jag skulle möta våren i Italien och ha de som tanke för att orka med vintern. Nu ligger det ju till så att jag i och med osäkerheten här i vår inte har kunnat boka någon resa och det känns jobbigt. Jag hade behövt det där andhålet känner jag just nu.
Men än släpper jag inte hoppet. Jag hoppas på att snart kunna ha styrt upp våren och bokat en resa ner. Tänka possitivt, det är det jag tror stenhårt på och det skall jag verkligen se till att ha som ledord i vår.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0